Juni Blog

 2019 

‍Hoe stop je het ouder worden! 

‍De methode om jong,

‍mooi en flexibel te blijven

‍is nu voor iedereen bereikbaar.

Waarom vertoont de mensheid zoveel tekenen van veroudering?


Er is natuurlijk niet één antwoord, maar om tot de betere antwoorden te komen, verwijzen we graag eerst naar de blog van mei 2019 over het tekort aan mineralen. Het voedsel dat we vandaag eten is qua voedingswaarde onvoldoende. Daarnaast zijn ook onze stress niveaus zoveel hoger dan die van onze ouders of grootouders. Tevens staan we bloot aan een  constant bombardement van ‘informatie’ van onze elektronische apparaten en  andere ‘micro golf technieken' en andere vormen van stralingen en bovenal met de komst  van 5G binnenkort, raken we allemaal nog meer ‘uitgedroogd’ dan we nu al zijn, met alle daarbij bijbehorende symptomen van het uitdrogen.
Klik hier voor een video over gestructureerd water!
Vroegtijdige veroudering is een van de nieuwe snelgroeiende 'verschijnselen'.
MAAR, is er een manier om vroege veroudering te stoppen?


Anti-veroudering behandelingen:

Deze anti-veroudering behandelingen in speciale klinieken zijn slechts voor weinigen onder ons betaalbaar. Alleen al voor eenvoudige behandelingen vragen deze klinieken vaak al een paar duizend dollar. En meestal zijn deze behandelingen helemaal niet permanent en is herhaling vaak nodig na 6 maanden of zoveel eerder. We zijn dan ook erg enthousiast dat we een verjongingsprogramma hebben kunnen samen stellen dat voor iedereen beschikbaar is. Na jaren van onderzoek en vele testen kwamen we tot een algehele verjongingsprogramma.

Om het voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we het programma in 5 eenvoudige stappen opgedeeld. Afhankelijk van je budget en je persoonlijke wensen, kan je zelf beslissen hoe snel of hoe langzaam je het programma wilt uitvoeren. 


Deze nieuwe methode heeft zichzelf bewezen en werkt voor de lange termijn:
De eerste stap begint met het drinken van gestructureerd water in combinatie met Magical Fibroblast Growth Factor Stem-cellen in 100% biologische bio-beschikbare vorm, waarbij de laatste in staat is om door je bloed-hersenbarrière te gaan. Dit is belangrijk omdat nu je hersenen stamcellen hebben die in staat zijn om elke cel in jouw lichaam die daar behoefte aan heeft te herstellen en te verjongen. Zelfs cellen die slapend of beschadigd waren, kunnen weer worden ingeschakeld.

Binnen een paar weken voel je je levendiger en vol energie, wat je weerspiegelt in hoe je je voelt en hoe je eruit ziet.


De tweede stap gaat over het ontkalken van je lichaam, het meer flexibel en elastischer maken door 3 vloeibare mineralen te nemen in een zeer hoog geconcentreerde bio-beschikbare oplossing die elkaar aanvullen. Omdat de mineralen zo superklein en geconcentreerd zijn, kunnen ze door je celmembraan gaan en hun werk doen. Deze stap vergroot je denkvermogen en verbeterd de kwaliteit van je huid, nagels en haar aanmerkelijk. Sommige mensen met grijs haar kregen zelfs de kleur van hun haar terug.


De derde stap gaat over het ontgiften van je dikke darm. De stress en het voedsel dat we vele jaren gegeten hebben, maakten de meesten van ons te zuur en toxic. Wat velen van ons niet weten, is dat de meeste allergieën veroorzaakt worden doordat we te toxisch zijn en velen van ons hebben een ‘lekkende darm’ (ook wel Leaky Gut genoemd) , hierdoor hebben we ons zelf eigenlijk ‘vergiftigd’ waardoor we ‘overgevoelig’ voor diverse stoffen zijn geworden. Door je verteringssysteem te reinigen en de ‘toxische druk’ in je lichaam weg te nemen plus een nieuw evenwicht van de juiste bacterie cultuur in je darmen, kan er een nieuw evenwicht in je lichaam ontstaan, waardoor je energieniveaus omhoog kunnen gaan. Naast dat dit een direct effect heeft op hoe je eruit ziet en voelt kan dit ook een positieve bijdrage leveren aan de vermindering van allergie.


De vierde stap is een belangrijke stap in het herstellen van je immuunsysteem door het beste voedsel ter wereld in te nemen en dat is Colostrum. We hebben het beste Colostrum die op de markt te verkrijgen is gevonden in een biologisch beschikbare- en opneembare vorm om het proces van veroudering te stoppen, het repareert je ‘lekkende darm’ en activeert het proces waardoor je er jonger uitziet, meer libido hebt en mooier en leniger bent.


De vijfde stap is de slagroom op de cake en gaat over het beschermen van je nieuwe staat van zijn door het elixer van de Goden in te nemen. Dit elixer van de Goden ‘verlicht’ je aura en veroorzaakt een blije stemming. Samen met de negatieve ionenkaarten kun je jezelf beschermen tegen allerlei stralingen en houdt je diverse processen in het lichaam in goede conditie en als je nog steeds pijn ergens hebt, zal dit met de nano-kaart waarschijnlijk snel verdwijnen of aanmerkelijk verminderen.


Om het je nog gemakkelijker te maken is een speciaal schema gemaakt:

Er is een speciaal schema beschikbaar op het moment dat je aan dit verjonging en vitalisering programma begint, om er zeker van te zijn dat je de optimale resultaten kunt behalen.


Stappen naar een nieuw welzijn niveau!

Elke stap van het proces brengt je naar een ander niveau van welzijn. Met veel plezier kan je vervolgens in de spiegel kijken en tevreden zijn over het behaalde resultaat. 


Het is heel natuurlijk dat mensen je na dergelijke resultaten vragen, wat er met jou is gebeurd en dat ze  jouw verhaal graag met iedereen die het horen wil wilt delen. Mocht je dit geregeld doen, dan is het mogelijk dat je jouw eigen producten gratis kunt ontvangen. En dat is naar ons idee een leuke extra bonus!!


Enthousiast geworden om direct te beginnen aan dit verjongingsprogramma? 

Klik dan hier en kom in contact met alle informatie om vandaag nog te starten en in nog geen 10 weken een volledige transformatie te ondergaan. 


Hartelijke groet,

Rita

Member van My Happy Femily

Een methode die jou,

mooi en lenig houdt en

bereikbaar is voor iedereen!