Wat Rudolf Steiner al wist . . . . .

Wat wist Rudolf Steiner in 1918,

wat zich nu ontvouwd in 2020

Oproep aan de mensheid om een Obsearcher te zijn.

Hoe? 

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broers en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo'n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouw Obsearcher-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.


Vertaling van de speech van Dr. Thomas Cowan gehouden op  12 Maart, 2020

Betreft : Corona Virus

Quote

Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Corona Virus-gedoe. Willen jullie dat ik doe? Pubiek reageert met 'ja graag’ en met gelach.


Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?' En hij zei: 'Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

Note:

(* Excretie is het uit de cel of het lichaam verwijderen van niet meer bruikbare of toxische afvalstoffen van het metabolisme)


En de eerste manier waarop ik je zou willen aanmoedigen om hierover na te denken is, stel je bent een beroemde dolfijnen dokter en je hebt lange tijd dolfijnen in de poolcirkel bestudeerd, en de dolfijnen waren allemaal in orde en dan op een dag wordt je opgebeld zo van 'Fred, veel van de dolfijnen op de poolcirkel gaan dood, kun je komen kijken wat er aan de hand is?’ En je kunt maar 1 vraag stellen, wat zou dat dan zijn? Steek je hand op, hoeveel van jullie zouden vragen; Ik wil een dolfijn onderzoeken om de genetische samenstelling van die dolfijn te ontdekken? Niemand, want dat is zinloos. Hoevelen van jullie zouden vragen; ‘Ik wil zien of deze dolfijn en die dolfijn een virus hebben omdat het besmettelijk kan zijn en daarom worden al deze dolfijnen ziek?’ Alleen die man daar. Hoevelen van jullie zouden vragen, excuseer mij voor mijn woorden, ‘Heeft iemand hier shit zooi in het water gedumpt?’ Zoals Exxon Valdez? Iemand? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op, want dat is wat er is gebeurd.


Wanneer cellen vergiftigd worden dan proberen ze zichzelf te zuiveren door ‘afval’ dat we virussen noemen, uit te scheiden. Als je luistert naar de nieuwste lezingen gegeven door de NIH over de huidige theorie over virussen die ook exosomen worden genoemd en in deze lezing wordt ook de complexiteit van virussen belicht, dan zul je zien dat dit perfect in lijn is met de huidige gedachte over wat een virus werkelijk is. Ik heb hier een dramatisch voorbeeld van uit mijn eigen jeugd waar ik opgroeide.  Net buiten ons huis was een moerasgebied. Het zat vol met kikkers en de kikkers hielden me 's nachts wakker. Ik plakte de ramen dicht en in het voorjaar maakten ze een groot kabaal. Maar na verloop van tijd waren de kikkers allemaal weg. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een genetische ziekte hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een virus hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat iemand DDT in het water heeft gedumpt? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op. Dat is wat er is gebeurd. Ziekten zijn vergiftigingen. Het is een van de redenen waarom vaccinaties, dat sla ik nu even over. . . . 


Dus wat gebeurde er in 1918? Bij elke enorme pandemie in de afgelopen 150 jaar, was er een enorme sprong voorwaarts in de elektrificatie van de aarde. In 1918, laat in de herfst van 1917, was er de introductie van radiogolven over de hele wereld. Telkens wanneer je een biologisch systeem blootstelt aan een nieuw elektromagnetisch veld, vergiftig je het. Je vermoordt sommigen en de rest gaat in een soort van opgeschorte animatie. Interessant genoeg leven ze iets langer maar wel zieker. En dan begint in de Tweede Wereldoorlog de volgende pandemie met de introductie van radarapparatuur over de hele aarde, waarbij de hele aarde in radarvelden wordt bedekt. De eerste keer dat mensen daar ooit aan zijn blootgesteld. In 1968 was er de Hong Kong-griep en het was de eerste keer dat, de aarde heeft een beschermende laag die de Van Allen-gordel heet die in wezen de kosmische velden van de zon, de maan, Jupiter enzovoort integreert en dit dan verdeelt naar de levende wezens van de aarde, waar de mens satellieten plaatste die radiofrequenties uitzenden in de Van Ellen Gordel en binnen 6 maanden hadden we een nieuwe virale pandemie. 

Waarom viraal? Omdat de mensen vergiftigd zijn, scheiden ze gifstoffen uit, die op virussen lijken. Mensen denken dat het een griepepidemie is.


In 1918 besluit de pandemische afdeling van Boston Health de besmettelijkheid van de Spaanse griep te onderzoeken. Geloof het of niet, ze namen honderden mensen met griep en zogen de snot uit hun neus en injecteerden dit bij de gezonde mensen die GEEN griep hadden en NIET één keer konden ze de volgende persoon ziek maken. Ze deden dit keer op keer. Ze waren niet in staat besmetting aan te tonen. Ze deden het zelfs met paarden die blijkbaar de Spaanse griep kregen en deden zakken over hun hoofd. De paarden niesden in de zak en men legde vervolgens de zak over het hoofd van een gezond paard en GEEN ENKEL PAARD WERD ZIEK. Je kunt hierover lezen in het boek ‘The Invisible Rainbow’ van Arthur Firstenberg ’, waarin alle stappen in de elektrificatie van de aarde worden beschreven en hoe er binnen zes maanden een nieuwe grieppandemie over de hele wereld was. 

Als je de normale uitleg leest, hoe het kwam dat van Kansas naar Zuid-Afrika in 2 weken tijd, de hele wereld tegelijkertijd de symptomen kreeg, ondanks het feit dat het transportmiddel in 1918 te paard en per boot was, is er geen verklaring voor. Ze zeggen gewoon ‘we weten niet hoe dat is gebeurd’. Maar als je er over nadenkt met deze radiogolven en andere frequenties die sommigen van jullie in je zakken en om je pols hebben, kun je een signaal naar Japan sturen en komt het daar per direct aan. Dus ieder van jullie die niet gelooft dat er een elektromagnetisch veld is dat binnen enkele seconden wereldwijd communiceert, is niet wakker. 


En ik rond het af met de opmerking dat er de afgelopen 6 maanden een dramatische kwantumsprong is geweest voor de elektrificatie van de aarde. En ik weet zeker dat velen van jullie weten wat dat is, het heet 5G. Er zijn 20.000 straling emitterende satellieten die onze aarde bombarderen, net als het straling emitterende ding in je zak en om je pols dat je de hele tijd gebruikt. DAT KOMT NIET OVEREEN MET GEZONDHEID. Het spijt me dat ik dat moet zeggen. Het is niet in overeenstemming met gezondheid. Dit is een water destructie apparaat. En voor iemand van jullie die zegt: 'we zijn geen elektrische wezens, we zijn gewoon fysieke materie', doe dan geen moeite om een ECG of een EEG of een zenuwgeleidingsonderzoek (EMG) te doen, want we zijn elektrische wezens en de chemicaliën zijn slechts het bijproduct van die elektrische impulsen. En ik beëindig met de vraag of iemand kan raden waar de eerste volledig bedekkende 5G stad ter wereld was? Publiek antwoord in koor: “Wuhan”. Thomas: precies. 

Dus wanneer je hierover begint na te denken, bevinden we ons hier in een existentiële crisis, zoals de mens nog nooit eerder heeft gezien. En ik wil de oud-testamentische profetie niet over jullie uitstorten, maar dit is iets dat ongekend is. Het plaatsen van 100.000 satellieten veroorzaakt een hele deken van straling om de aarde heen.  En trouwens, zoals ik eerder van plan was te zeggen, dit heeft eigenlijk iets te maken met de vaccinatie vraag wat mij duidelijk werd met het volgende praktijk voorbeeld; ongeveer een jaar geleden had ik een patiënt die binnenkwam die helemaal in orde was tot dat hij zijn arm brak. Hij werkt als elektricien en plaatst wifi-systemen bij vermogende mensen. Elektriciens hebben een zeer hoog sterftecijfer, maar hij was in orde tot dat hij zijn arm breekt en een metalen plaat in zijn arm geplaatst krijgt. Drie maanden later kon hij niet meer uit zijn bed komen en was totaal, hartonregelmatigheden, ineengestort. De gevoeligheid voor straling heeft te maken met de hoeveel metaal je in je lichaam hebt en met de kwaliteit van het water in je cellen. Dus als je aluminium begint te injecteren bij mensen, worden ze receptoren voor het absorberen van verhoogde elektromagnetische velden en dat is een perfecte manier voor de degeneratie van het menselijk ras die we nu massaal ervaren.


En ik ga eindigen met nog een ding dat ik graag wil voorlezen, een citaat van Rudolf Steiner uit 1917 en toen was het een andere tijd.


In tijden dat er geen elektriciteit was en de lucht niet krioelde van elektrische invloeden (we hebben het over 1917), was het gemakkelijker om mens te zijn. Daarom is het, om überhaupt mens te kunnen zijn, nodig om sterkere spirituele capaciteiten te praktiseren dan een eeuw geleden nodig was ”.


Dus doe wat je kan om je spirituele capaciteiten te vergroten, want het is echt heel moeilijk om tegenwoordig een mens te kunnen zijn. 

Bedankt voor het luisteren.

Unquote

De speech van Dr. Thomas Cowan op 12 maart, 2020

Disclaimer

The content on the website of My Happy Femily or in any blog is for information purposes only. By providing the information contained herein we are not diagnosing, treating any type of disease or medical condition. Before beginning any type of natural, integrative or conventional treatment regimen, it is advisable to seek the advice of a licensed healthcare professional.