Zegen jezelf of een geliefde met een uniek cadeau

Zegen (Bless) jezelf of een geliefde met een uniek cadeau die levensenergie in jezelf, je huis en of je onderneming verhoogd en jou en je omgeving doet opfleuren.

Met een dergelijk buitengewoon bijzonder cadeau zal je niet zomaar ergens anders aantreffen. 

Elk item is gemaakt uit liefde, aandacht en verfijnde vakmanschap of is een uitzonderlijk cadeau van moeder aarde in een dans met de energieën uit de kosmos. 


Uniek is ook, dat het cadeau een zegen (Blessing) is voor alle betrokkenen. Door het vloeien van euro’s naar het Blessing Fund, wordt onderzoek, ontwikkeling en ‘het testen van oplossingen’ ondersteund, met als doel de huidige mens zo fit en vitaal mogelijk te laten zijn om de transitie te kunnen maken die noodzakelijk is, om onze vrijheid te behouden om ons verder te kunnen ontwikkelen in de toekomst. 


Elke item heeft jarenlang in een hoge dimensie ruimte gestaan, waardoor het extreem hoge frequenties heeft, levensenergie uitstraalt en bevorderd en in sommige gevallen heeft er een intelligentie ‘plaats genomen’. Laat de foto’s tot je spreken en er is vast een item bij die je hart sneller doet slaan en bijdraagt aan de verhoging van levensenergie in jouw leven. 


Zegen (Bles) jezelf, je geliefde, je huis en of onderneming en het Support Team, met de aanschaf van een uniek cadeau en ondersteun daarmee de evolutie van jezelf, je geliefde, de mensheid, de aarde en uiteindelijk het hele universum. 


Mannen en vrouwen van het

Support Team


Een privé-initiatief. Met ons in zee gaan betekent dat je als man of vrouw en op eigen titel akkoord gaat met de kennisgeving op My Happy Femily

Kies uit de volgende categorieën